به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه محمدبیگی در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی ضمن گرامیداشت فرا رسیدن روز حجاب و عفاف و بزرگداشت یاد و خاطره شهدای واقعه مسجد گوهرشاد، در تذکر آیین نامهای با استناد به ماده ۲۲ آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: مردمی سازی یارانهها و توزیع عادلانه آن، وضعیت را به گونه رقم زده که واحدهای دامداری، خصوصاً مرغداری ها، آسیب پذیر شده اند و حدود ۳۰ درصد از آنها عملاً در حال خارج شدن از چرخه تولید هستند.
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز با اشاره به اینکه دامدار کارتی که برای دامداران در نظر گرفته شده، بازپرداخت ۹ ماهه دارد و ۵۰ درصد تسهیلات آن شارژ میشود، ادامه داد: براساس بررسیهای صورت گرفته تسهیلات پرداختی به دامداران فاقد اثربخشی مستمر بوده و تنها هزینه یک ماه تامین نهادههای مورد نیاز دام آنها را جبران میکند. تسهیلات دامداران سنتی باید تقویت شود.
وی افزود: تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه تاکنون ابلاغ نشده و شامل دامداریهای سنتی نیست و خرید دام را نیز پوشش نمیدهد، از وزیر جهاد کشاورزی درخواست داریم این موارد را مدنظر قرار دهد. دامداریهای پرواری نیازمند تامین سرمایه در گردش هستند.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه استان قزوین ۱۹ هزار بهره بردار سنتی در حوزه دام سبک دارد و جزو ۵ استان برگزیده محسوب میشود، اما عملاً شاهدیم که در حوزه تسهیلات حمایت نمیشود، عنوان کرد: تسهیلات رونق تولید سود ۱۸ درصدی دارد و به حال دامداران سنتی مفید فایده نیست. پیشنهاد ما دیده شدن این موارد در تبصره ۱۸ است.
محمدبیگی همچنین در تذکر شفاهی گفت: از رئیس مجلس و هیات دولت تقاضامندم هر چه سریعتر میزان افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی را تعیین تکلیف کنند، چرا که حدود ۴ ماه است چشمان این قشر پیشکسوت و زحمتکش منتظر ابلاغ تصمیم نهایی خردمندانه و دلسوزان مسئولان امر است که تطابق با مصوبه شورای عالی کار داشته باشد.
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عفاف و حجاب افزود: روز ملی عفاف و حجاب متذکر میشوم که بررسی عملکرد دستگاهها در حوزه زیست عفیفانه در مجلس نشان میدهد که ضمن ایجاد بارقههای امید از فعالیتهای جدید دولت سیزدهم در احیا و بازآفرینی فرآیندهای اجرای مصوبه ۴۲۷ و ۸۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی و سایر قوانین حوزه حجاب و عفاف و انطباق با موازین شرعی، اما این اقدامات بسیار قلیل، محدود، ناکافی و جزیرهای است و پاسخگوی نیاز جامعه جوان کشور نیست.
وی تصریح کرد: ما همچنان مطالبه گر فعالیتهای گسترده و شبکهای خانواده محور در حوزه تقویت دینی، سبک زندگی ایرانی اسلامی و زیست عفیفانه هستیم. دستگاههای اجرایی در حوزه برنامه ریزی راهبردی و عملیاتی نمودن سبک زندگی ایرانی اسلامی مطابق با گام دوم انقلاب، هنوز کارنامه موفقی ندارند. تا چه زمان باید نظاره گر رشد طلاق، نابسامانیهای اخلاقی و فرزندان طلاق در کشور باشیم؟
این نماینده مردم در مجلس یازدهم تاکید کرد: امروز دشمنان در جنگ ترکیبی و تهاجم فرهنگی برای حیا گریزی جامعه، خصوصاً ملل مسلمان هزینههای هنگفت دلاری میکنند تا با انحراف نسلهای جدید از اصول اخلاقی و پیشرفت اجتماعی، اقتصادی و سعادت ملتها جلوگیری کرده و به خوی استکباری خودشان ادامه دهند.
محمدبیگی یادآور شد: دختران عزیز ما بدانند که زیست عفیفانه عامل اساسی و زیرساختی سعادت و پیشرفت جوامع است.